Termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestora.

Informații despre produse

The Interior Instinct face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apăarea inadvertente în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat.

Conform legilor în vigoare, comanda făcuta pe acest website se consideră un contract între utilizator și The Interior Instinct și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că The Interior Instinct se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să platească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

The Interior Instinct folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoasca și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ și sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevarăte, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfașurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

The Interior Instinct se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către The Interior Instinct numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • informațiile eronate furnizate de cumparător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o oferta promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Updating…
  • Nu este nici un produs în coș.